Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2010, 07:50 AM   #1
AMG
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Huddersfield - England
Posts: 4
Question Dashboard Illumination - Help

Hi All,

I've got a 2003 Boxster S and the instrument panel lights (not the LED speedo etc) are not lighting up when I switch the headlights on. Also, the number plate lights do not work. I thought this was suspicious so checked the fuse box and it appears they are on the same fuse. So I replaced the fuse, replaced the number plate light bulbs (which were both blown) and still nothing!

I have checked the dimmer and this is not down, so its not that.

Rechecked the fuse, still ok. Tried the original one in another fuse and it works so definately not the fuse.

the fault seems to be intermittent as in the other day it illuminated fine. Has anybody had this issue before and can the advise what it is.

Thanks

p.s here a pic of her.


Last edited by AMG; 01-22-2010 at 08:16 AM.
AMG is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2010, 09:00 AM   #2
There Is No Substitute.
 
rick3000's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: West Coast
Posts: 3,141
Garage
Welcome, you have a Great Looking Boxster!

If your issue is not the fuse, and the they work intermittently, the only conclusion I can reach is that there is something wrong with either the wiring or the headlamp switch. The switch would be the easiest place to start looking for a problem.
__________________
1999 Ocean Blue Metallic Boxster - blueboxster.com
rick3000 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2010, 07:56 AM   #3
AMG
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Huddersfield - England
Posts: 4
Thanks - guess i'll start with the switch then.
AMG is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2010, 05:18 PM   #4
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Nesbit, MS
Posts: 18
I have the same problem, I have a headlight switch coming to hopefully cure the problem. I replaced the ignition switch and it did not cure the problem.
__________________
John M Hudson
2003 Boxster S
Nesbit, MS
johnmhudson111 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2010, 08:59 AM   #5
AMG
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Location: Huddersfield - England
Posts: 4
ok - well if you can let me know if that fixes the problem that would be great.
AMG is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 02:37 AM   #6
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: Melbourne
Posts: 5
updates?

hey guys!

i have the same issue.

have any off you found a resolution to this issue?

your help is much appreciated.

Harry.

Harry_m is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 05:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page