Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-13-2014, 05:38 PM   #1
Registered User
 
Atomicblue99's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Central Florida
Posts: 40
Garage
No voltage to license plate lights

I got pulled over and got a warning ticket for my rear license plate lights being out. I ordered the LED lights from Amazon that scottvd suggested in his post back in January. (they fit just fine) Tonight I went to install the bulbs and found the old incandescent filament bulbs were indeed burnt out. However, the new LED bulbs didn't light. I checked the new bulbs in another location and they worked, so it wasn't the new bulbs.

Hmmmm, so I checked the voltage - no voltage to either license plate light. Ah, fuse! Which fuse? My Bentley manual says it's number 5 in the top row. But, I'm not thinking it's the fuse since it also protects the dash lights and they work fine. Nope, not the fuse, it checks good.

So, I button things back up and check the forum. I find where some posts mention a place where the license plate light wires have a plug that hooks into the rest of the wiring harness. Does anyone know where this plug is? I did a quick check and couldn't track the wires from behind the bumper cover. Any ideas about other fuses, fusible links or other places to look for where the break in electrical connection might be happening are appreciated.

Atomicblue99 is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2014, 12:55 AM   #2
Patriot
 
particlewave's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Ft. Leonard Wood
Posts: 6,139
Garage
There is a connector behind the rear bumper cover. You have to remove the bumper cover to get to it.

Removal instructions here...
particlewave is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2014, 12:31 PM   #3
Registered User
 
Atomicblue99's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Central Florida
Posts: 40
Garage
Thanks

I'll get into it this weekend. Keeping my fingers crossed it's just disconnected.
Atomicblue99 is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2014, 01:45 PM   #4
Patriot
 
particlewave's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Ft. Leonard Wood
Posts: 6,139
Garage
Is that my car in your avatar?

Just kidding...kind of
Good taste
Attached Images
 

particlewave is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 01:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page