Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Performance and Technical chat

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-30-2016, 07:49 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Dec 2014
Location: SF Bay Area
Posts: 240
Started my M96 for the first time. Rough idle

Hey Guys,

Today I finally started my 996 for the first time after an engine overhaul. I'm getting pretty rough idle. Below is a quick video. Any thoughts? Could it be due to lack of MAF? I'm going to try with the airbox in tomorrow. Also going to check the coil packs.

https://www.youtube.com/watch?v=Ndmh8wj21N8

martsink is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2016, 08:24 AM   #2
Registered User
 
Join Date: May 2014
Location: S.California
Posts: 2,012
What codes are you getting?
Gelbster is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2016, 10:22 AM   #3
1999 base
 
Meir's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Coral Springs FL
Posts: 1,595
Garage
start by putting back the airbox and connecting the MAF sensor.

Meir is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 05:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page