Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Off Topic > Site Assistance or feedback here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2017, 09:39 AM   #1
Custom User Title Here
 
particlewave's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: KC
Posts: 5,586
Garage
Editing Older Posts

Why was this feature disabled?

As was posted in the off topic section, photobucket has decided to extort a $400 annual fee from its users for 3rd party hosting, meaning that many pictures are now missing from this site. Most of my DIY threads are now ruined and I can't go back and edit them to either upload the missing pictures or link to another photo hosting site.

Any reason for this?
particlewave is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2017, 10:37 AM   #2
Registered User
 
steved0x's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: FL
Posts: 3,808
The DIY threads, and in fact all the user content, is what gives this forum its value. Maybe they can re-enable that feature? Please !!!!
steved0x is online now   Reply With Quote
Old 07-03-2017, 01:47 PM   #3
Administrator
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 359
The reason this feature is disabled after a certain amount of time is to not allow people to remove useful information from posts that may be helpful to others that come upon it in the future. For example: pricing information on vehicles. If users remove original information, such as the price it sold for, this will render it useless for people to research historical price information.

However, in light of the current circumstances, we're enabling the editing of posts for one week from today, if you need more time after that please let us know and we can get you access.

As far as hosting images, I would recommend using our image uploader as it will be the most reliable in case something like this happens again in the future.
Luccia at Pelican Parts is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2017, 06:01 PM   #4
Custom User Title Here
 
particlewave's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: KC
Posts: 5,586
Garage
Thanks Luccia!
I've been editing them, but I can't use the newer method of attaching pictures for some reason. The option doesn't even show up, so I've been using the older method. I hope that's ok.
particlewave is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page