Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Off Topic > Site Assistance or feedback here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-06-2005, 09:02 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Bay Area, CA
Posts: 21
Display error

Hi there,

I noticed a display problem with my last two posts. They are one after another here:

http://986forum.com/forums/showthread.php?p=21852#post21852

Problem: There's a series of asterisks followed by some style tag info in between my post and some text I quoted. I've replied to other posts similarly in the past without this problem.

I'm using:
Computer: Mac
Operating Sys: OS X (Version 10.3.9)
Web browser: Safari 1.3 (v132)

Let me know if I can be of any help!
ho2go is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2005, 10:49 AM   #2
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Bay Area, CA
Posts: 21
This problem appears to have been fixed (or is no longer appearing). Thanks if it's the former.
ho2go is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 09:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page