Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Performance and Technical chat

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-20-2014, 12:31 PM   #1
Registered User
 
Swhitcomb's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Ranson wv
Posts: 237
Engine code P0343

Ok, out of nowhere my car started running like crap. Would barely run. Nursed it home, and had autozone pull the CEL codes for me p0343. I followed the diagnostics, and it points to a short causing 12v to be in the signal wire for the cam sensor. There is in fact 12v present. Beyond that, all it says it check for a short. I disconnected it completely and tested the wire straight out of the DME. With the entire rest of the harness out of the equation, there is still 12v coming from the DME. I'm at a loss as to what to do next. I unfortunatly don't have durametric which I think would be an huge help with something like this.

__________________
02 Boxster
71 VW Karmann Ghia
71 VW Super Beetle
Swhitcomb is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 01:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page