Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Performance and Technical chat

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2011, 08:06 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Location: los angeles
Posts: 1
low bean

hello everyone. i am new in this forum.
my low bean do not work both side. i change the h7 light but no result.
check all fuses , and they seem to be ok. all other lights work perfectly.
any idea what can be the problem

nedji is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2011, 06:59 AM   #2
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Sanford NC
Posts: 2,358
I trust that

Quote:
Originally Posted by nedji
hello everyone. i am new in this forum.
my low bean do not work both side. i change the h7 light but no result.
check all fuses , and they seem to be ok. all other lights work perfectly.
any idea what can be the problem
you know that the upper bulb is low beam, lower is high. And they both use the same bulb so swap around while testing.
mikefocke is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2011, 07:53 AM   #3
Schatten-Baum-Mechaniker
 
Join Date: Mar 2005
Location: Mississippi
Posts: 242
Quote:
Originally Posted by nedji
hello everyone. i am new in this forum.
my low bean do not work both side. i change the h7 light but no result.
check all fuses , and they seem to be ok. all other lights work perfectly.
any idea what can be the problem
Yes. Grammer, punctuation and spelling are the problems.
__________________
Tommy
2000 Boxster S
1973 914
tommy986 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2011, 09:54 AM   #4
Registered User
 
Keith Newby's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: San Diego
Posts: 168
An astute observation and extremely helpful.
Keith Newby is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2011, 11:53 AM   #5
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Location: Freeport, New York
Posts: 470
Quote:
Originally Posted by Keith Newby
An astute observation and extremely helpful.
+1

BTW, are you sure it's "grammer" and not "grammar"?

Regards, Maurice.
schoir is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2011, 02:44 PM   #6
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Location: Winnipeg MB
Posts: 2,486
Quote:
Originally Posted by schoir
+1

BTW, are you sure it's "grammer" and not "grammar"?

Regards, Maurice.

Oh...Oh...Owned!!! Damn that must sting!
__________________
'99 black 986
Mark_T is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2011, 07:25 PM   #7
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Location: indy
Posts: 10
I just went thru the same thing. After checking bulbs and fuses. I was left to one thing and changed the headlight switch in the dash. Now everything works. Before changing only bothering low beams did not work. $50-60 off a salvage or $134 new.

IndyGreg is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 08:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page