Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Performance and Technical chat

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2010, 03:52 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Indian River, MI
Posts: 1
Clock and oil indicator

I have a 2000 986 and the clock and oil indicator display disappeared--does anyone have a suggestion what might have caused this?? I have read the service manual with no help. don s.
ircgresort is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2010, 04:11 PM   #2
Registered User
 
jcb986's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Orlando
Posts: 1,266
Did you check your fuses...
__________________
http://i768.photobucket.com/albums/x...6/PC120055.jpg

Old Hippie Young Heart
2000 S/3.2 Liter/Tiptronic/Boxster S Sport Package/Cruise Control/Slate Grey Metallic
Red Special Leather Interior/Red Floor Mats/Red Hand Painted Instrument Dials/Roll Bar/Windstop
Small Carbon Package/Leather Wrap Carbon Wheel/Center Console Exterior Color/Alum Carbon Shift Knob
AM/FM Radio w/CD Player & Changer/Digital Sound Package/18" Turbo Wheels/Wheel Caps w/Colored Crest
jcb986 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2010, 04:39 AM   #3
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: atlanta
Posts: 30
leds may be out

It might be the leds located behind the instrument panel are out that illuminate those items. I have my odometer and trip meter functions with the same issue. They work, they are just not illuminated. The manual has instructions on how to fix.
jbox53 is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2010, 02:35 AM   #4
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Location: kent
Posts: 1
It is the dash bulbs that have blown, easy fix, remove hazard light switch (pulls out, remove little filter thing on other side of dash, there are torx head bolts behind each of these, remove, dashboard pod is now free, disconnect plugs 3of, bulbs are now accesible from back, readily available from Halfords etc.
johnf is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2010, 01:18 PM   #5
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Australia
Posts: 328
On my 986, the bulb is actually fine. It appears to be a problem with the contacts. It will randomly go out, if I give the dash a thump - it comes back on for a day. I went through about 5 bulbs before hitting the dash in frustration one day and it lit back up again!!!! hahahaha

I dont bother now, next time I take the gauge cluster off I will take a close look at the tracks that the globe sits on and see if they need a clean or some sort of fix.

Sam
sparker is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2010, 06:24 AM   #6
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: New York
Posts: 1
I have a 2000 base Boxster. 2.7 All worked on this until the last month or two. I noticed that the level indicator and clock oil did not work.
__________________
fujifilm xd picture Karte
henrystyrish is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 08:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page