Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Performance and Technical chat

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-20-2010, 08:30 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Nesbit, MS
Posts: 18
Engine Stalls

I have been looking, searching the forum, for a similar problem to the one I am having but I didn't see anything. Here is what is happening, I start my car in the morning (2003 S Tip) and it runs fine, until I pull off the interstate and come to a stop and the engine stalls out. I can restart the car but it goes into what I call a "limp home mode", idle is 1100 and it will not rev over 5500 rpm. I can turn off the engine and it will run normally for a little while until it stalls again. CEL light came on today after the 2nd stall and stayed on. Took it to the dealer and they are saying the codes are saying that the reference sensor is bad. Has anyone had a reference sensor good bad? Only other odd thing that happened is a week ago the battery died and I replaced it. Ideas?
__________________
John M Hudson
2003 Boxster S
Nesbit, MS
johnmhudson111 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 08:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page