Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-09-2019, 10:57 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Location: Washington State
Posts: 6
Entire headlight assembly not working

I tried posting on Facebook but had no luck... I recently put new turn signal bulbs in both of my headlights on my 1998. After reinstalling them, the driver side (US) is not working at all. No turn signals, no headlights, fog lights, nothing. I have tried reseating the unit over a dozen times and each time it clicks in place just as it should. There's no damage to the connector on the headlight or the car and both look solidly in place. According to my multimeter I'm getting voltage at the connector on the car. I'm completely lost on what to do. I suspect it might not be plugging into the connector properly but it's impossible to tell.
The passenger side is working without issue.
Any ideas from the 986 experts?

matao87 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page