Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-10-2016, 11:38 AM   #1
WALDMEISTER
 
BRAN's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Germany
Posts: 998
Garage
Where are the pics?

Is it just me or are there quite a few photos gone missing in threads?
A server problem?

__________________
Original Owner | PORSCHE Boxster 2.7L (MY01) | Seal Gray
BRAN is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2016, 01:44 PM   #2
Registered User
 
Giller's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Listowel, Ontario, Canada
Posts: 1,120
Hadn't noticed about the pics....but maybe has something to do with the login issue they are having?
__________________
2011 Boxster 987.2 Arctic silver / Black leather, PDK with Sports Chrono Package Plus
Giller is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2016, 02:12 PM   #3
I am my own mechanic....
 
Timco's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 3,433
I link to photobucket so no upload.
__________________
'04 Boxster S 50 Jahre 550 Spyder Anniversary Special Edition, 851 of 1953, 6-sp, IMS/RMS, GT Metallic silver, cocoa brown leather SOLD to member Broken Linkage.
'08 VW Touareg T-3 wife's car
'13 F150 Super Crew long bed 4x4 w/ Ego Boost
Timco is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2016, 03:39 AM   #4
Registered User
 
DrCactus's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Ottawa, ON
Posts: 452
Garage
I seem to have a problem viewing pictures on here from my PC. Most of them appear as little black squares with an 'x' in them... any idea how I can fix this? is it something in my settings somewhere? Thanks.
__________________
DrCactus
DrCactus is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2016, 09:55 AM   #5
Certified Boxster Addict
 
Join Date: Nov 2010
Location: Los Angeles
Posts: 7,517
Quote:
Originally Posted by DrCactus View Post
I seem to have a problem viewing pictures on here from my PC. Most of them appear as little black squares with an 'x' in them... any idea how I can fix this? is it something in my settings somewhere? Thanks.
Check this:
The "Show Pictures" check box should be selected on the Advanced tab of the Internet Options dialog box in Internet Explorer

__________________
1999 996 C2 - sold - bought back - sold for more
1997 Spec Boxster BSR #254
1979 911 SC
POC Licensed DE/TT Instructor
thstone is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 09:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page