Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-17-2010, 04:14 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Location: Central Ohio
Posts: 526
Question I need help diagnosing a sound/problem

Long story short:
Everytime my 2001 "s" trip 67k miles is put into gear(forward or reverse) I get a churning/slipping sound/feeling coming from behind me. It immediately goes away as soon as I start driving, but comes back as soon as I am stopped. It drives fine, no temp or shifting problems. It performs flawlessly until I stop at a light with it in gear or even when I start it up and put it into gear. It doesn' happen when in neutral or park. the sound/feeling isn't overly loud, but it is audible. I have only driven it 20 miles since.

I have changed the ATF fluid and filter and that didn't help as it was an outside shot(atf change was a pain so take warning).

Has anybody experienced this, or know what it is? Please help a fellow boxster owner
__________________
I'll take my Guns, Religion, and Money; You can keep the "CHANGE" B.O.!!

SO, GROW A PAIR NANCY AND DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!
http://i826.photobucket.com/albums/z...Main/MyBox.jpg
mptoledo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 01:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page