Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-08-2008, 03:45 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Spring Hill, Florida
Posts: 205
question about uploading photos

I see many of the forum members add a photo of their car when they respond to a thread. Can someone give me directions on how to this is done.

I did try to add an attachment but it said the upload was too large (it was only a 1.5 meg photo).

Thanks
Eric

E Kaplan is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 05:53 AM   #2
Registered User
 
Brucelee's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Des Moines, IA
Posts: 8,083
pls pm Rkwei with you question.
__________________
Rich Belloff

Brucelee is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 06:57 AM   #3
cartagena
Guest
 
Posts: n/a
1.5 megs is huge. It should be about 50K (at most) which is 30 times smaller. Download this program and shrink the file size: http://www.irfanview.com/

Quote:
Originally Posted by E Kaplan
I did try to add an attachment but it said the upload was too large (it was only a 1.5 meg photo).
  Reply With Quote
Old 06-08-2008, 07:09 AM   #4
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Spring Hill, Florida
Posts: 205
Thanks for the reply.

Eric
E Kaplan is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 07:31 AM   #5
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Location: Spring Hill, Florida
Posts: 205
Just trying the new program.
E Kaplan is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2008, 05:56 AM   #6
Registered User
 
Quickurt's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Coastal Oak Forest
Posts: 1,069
let's see if this works
__________________
Sold - Black on Sand Beige 2006 S - 48K miles
18x8.5 and 10 OZ Alleggerita HLT Anthracite wheels and anthracite Cayman side grilles - lovingly adjusted Schnell Short Shift
Quickurt is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2008, 05:59 AM   #7
Registered User
 
Quickurt's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Coastal Oak Forest
Posts: 1,069
okay, so I see you guys have pics in your signature, how is this done?
I wouldn't want it this big, but I can resize with a program in my puter, but I haven't figured out how to attach an image in the siganture section of control panel.
__________________
Sold - Black on Sand Beige 2006 S - 48K miles
18x8.5 and 10 OZ Alleggerita HLT Anthracite wheels and anthracite Cayman side grilles - lovingly adjusted Schnell Short Shift
Quickurt is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2008, 06:04 AM   #8
Registered User
 
Quickurt's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Coastal Oak Forest
Posts: 1,069
this would probably be better
__________________
Sold - Black on Sand Beige 2006 S - 48K miles
18x8.5 and 10 OZ Alleggerita HLT Anthracite wheels and anthracite Cayman side grilles - lovingly adjusted Schnell Short Shift
Quickurt is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2008, 06:07 AM   #9
Registered User
 
Quickurt's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Coastal Oak Forest
Posts: 1,069
we can see that didn't work!!

Oh well, back to work.
__________________
Sold - Black on Sand Beige 2006 S - 48K miles
18x8.5 and 10 OZ Alleggerita HLT Anthracite wheels and anthracite Cayman side grilles - lovingly adjusted Schnell Short Shift
Quickurt is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2008, 11:41 AM   #10
Registered User
 
Quickurt's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Coastal Oak Forest
Posts: 1,069
bump-a-mundo

anyone want to tell me how to put an image in your singature, or have it posted in the siggy area?
__________________
Sold - Black on Sand Beige 2006 S - 48K miles
18x8.5 and 10 OZ Alleggerita HLT Anthracite wheels and anthracite Cayman side grilles - lovingly adjusted Schnell Short Shift
Quickurt is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2008, 12:05 PM   #11
cartagena
Guest
 
Posts: n/a
In top right corner click on "Private Messages"

Then click on "Edit Signature" which is over to the left side under ""Settings and Options" in the Control Panel.

Insert using the IMG tags.
  Reply With Quote
Old 06-09-2008, 12:09 PM   #12
cartagena
Guest
 
Posts: n/a
I see now the mistake you are making.

You are trying to insert a file called net3.jpg

However, you have to first upload that file somewhere on the Internet and then use the full path such as http://www.some-internet-host-where-my-image-is-located.com/net3.jpg
  Reply With Quote
Old 06-12-2008, 03:44 PM   #13
Registered User
 
Quickurt's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Coastal Oak Forest
Posts: 1,069
"Tanks" cartagena. In this day and age, I think "tanks" may be a better form of gratitude than "thanks"!!
It was that way to have an avatar at talk forums I used to go on.
Now I have to go back and figure out how to put the pic in my old, never used, free earthlink webpage.
Crap, I hate to have to think............
__________________
Sold - Black on Sand Beige 2006 S - 48K miles
18x8.5 and 10 OZ Alleggerita HLT Anthracite wheels and anthracite Cayman side grilles - lovingly adjusted Schnell Short Shift
Quickurt is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 11:29 PM   #14
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Portland, Oregon
Posts: 26
I will try and see if my signature photo works
__________________
/Users/mini/Desktop/Boxster Bob.jpg
8 Ball
2001 Boxster S
8 Ball is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 11:41 PM   #15
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Portland, Oregon
Posts: 26
That didn't work. I can't figure it out, It seems like it should be as easy as copying your photo and pasting it in your signature page and not typing in a lot of code or visiting other sites on the web. I tried the code as described but I ended up with code in my signature beginning and ending with img and not a photo. I'm on a Mac, does that make a difference?
8 Ball is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 02:55 AM   #16
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 154
Instructions are at:

http://986forum.com/forums/misc.php?do=bbcode
rkwei is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 06:53 AM   #17
FTD
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Location: Atlanta, GA
Posts: 834
Any idea why my images are double?
I upload the image, then using the [img] function I paste in the image address [copy shortcut from loaded image]. I get an image and then I get another one in a managed attachments box. I spent a lot of time trying to play around with it and figure out how not to have duplicates, but never resolved it.

FTD is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page