Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2007, 07:51 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: new jersey
Posts: 404
New problem wonder if someone can HELP

Well i had the pioneer navigation avic 3 installed into my car . I now experience the alarm going off at different times of the night when the car is locked. The one wire i think it's the remote or power wire that use to go behind the factory radio is just hanging around it has the female connector on it. I think it's the remote wire or power wire not sure but it is not hooked up to anything.

clb0099 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2007, 11:59 AM   #2
Registered User
 
TriGem2k's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,431
Send a message via AIM to TriGem2k
Did you disconnect the alarm wire from the chasis of the factory radio? If you didnt then the alarm is still looking for your factory radio and thats why your alarm is going off.

Search the forum and you will find plenty on stereo installs.
__________________
http://i46.tinypic.com/2qx0rqs.jpg
2001 Boxster Artic Silver / Black Interior
-GT3 Front Bumper w/ Lip
-Side Skirts
-Gemballa Exhuast and Cats
-O.Z. Racing 18" Wheels
--18X8.5Front 18X10 Rears
-Michilen PS Tires 225/40/18 & 285/30/18
-5mm Rear Spacers
-Porsche Door Sills
-H&R Springs
-Powerflow Intake
-B&M Short Shifter
-Pioneer Avic-F90BT Navigation
-Focal Polyglass 165VR3
-Alpine PDX 5 Amp
-Bose OEM Subwoofer & Midrange
-Audio Controld DQXS (DSP)
TriGem2k is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2007, 04:46 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: new jersey
Posts: 404
not to sound stupid but before I posted this I did a search on the forum. The wire that you speak about is disconnected and is just flaoting around loose in the back of the new pioneer avic gps . Is it got to be connected to something or maybe grounded? Please explain what i got to do with it since it does not connect to the new radio or the cage around the new radio

clb0099 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page