Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-23-2007, 05:22 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: new orleans
Posts: 24
update on stereo...and how does the bose work?

had a prob with my aftermarket sony headunit in my '02s with bose system. was getting crappy reception; another lister sent me a wiring diagram. as i suspected, the antenna amp was not being powered. much better now. a lot of the diagram was unintelligible, so i still have a few questions:

1. is there an illumination signal in the porsche? something that tells the radio the brightness of the dash?
2. how is the bose system configured? looks like there's a central (bose) amp, that takes the speaker outs from the radio, then sends them to the speakers. the rca outs and sub out of the radio are not being used. it would be nice to control the level of the sub directly.

nola mike is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2007, 06:51 AM   #2
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: delaware
Posts: 15
Sorry to hijack your post slightly, but I have an 02 Boxster S and had the same reception problem you mentioned after replacing it with my aftermarket JVC KD-AVX2 unit. What did you do to fix the reception issue?

Last edited by jvmoney; 07-24-2007 at 06:53 AM.
jvmoney is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2007, 08:48 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: new orleans
Posts: 24
your radio should have an antenna out lead (or another 12v switched). connect this to the white wire in the porsche harness--it's in the black connector i believe. there is also a white speaker wire, which should be obvious as it's with all the other speaker wires and is paired with a white/black wire. hth, though i still haven't received a response to my other questions--anyone know the answers?

Quote:
Originally Posted by jvmoney
Sorry to hijack your post slightly, but I have an 02 Boxster S and had the same reception problem you mentioned after replacing it with my aftermarket JVC KD-AVX2 unit. What did you do to fix the reception issue?

nola mike is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 08:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page