Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2004, 03:58 PM   #1
Registered User
 
JonnyBGood's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Maryland
Posts: 211
Question Plastic wind screen question.

Alright guys,

I was driving down the road yesterday and I guess I got the car up to low to mid 80s. I look back in my mirror, and the driver side of my middle wind screen had popped out of the socket. If I had not reached back and put it back in, I would have lost it. So, my question is that has this happened to anyone else? What is at fault here? The socket attached to the roll bars, or the wind screen itself? It seems that the latch on the driver side always seems to 'shake' loose while I'm driving.

Anyone know a fix for this?

Thanks,

JBG

JonnyBGood is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2004, 04:03 PM   #2
Registered User
 
aesir's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Scottsdale, AZ
Posts: 195
I know mine got loose once, but I clicked back in place and haven't had problems since. Are you talking about the black one with the holes or the all clear plastic one?
__________________
SOLD:
2001 Boxster S
Arctic Silver on Black

Loved the car, but it was time to get something practical.
2005 Acura TL Nav
Nighthawk Black Pearl on Black
aesir is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2004, 04:05 PM   #3
Registered User
 
JonnyBGood's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Maryland
Posts: 211
Clear plastic one. I bought it after the car, and I sure hate to lose it.
__________________
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results." -- Albert Einstein
JonnyBGood is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2004, 08:06 AM   #4
Registered User
 
donv's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: NW of Boston, MA
Posts: 697
I had a similar experience. Later made sure it was fully pressed in/engaged and have not had an issue with it since, at speeds somewhat higher than yours... it can get to vibrating in the center quite a bit (visible in rear view mirror) but the clips stay engaged.
__________________
2001 Lapis/Black/Black, PSM, Rear Speaker Kit, Optima...
donv is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2004, 08:54 AM   #5
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: San Jose
Posts: 1,889
When I put it on I grab it and pull it back and forth hard enough to really flex it. Been 5 years and no issues. It is not going to come out if it is put in properly and none of the clips are broken.

You should also check the clips on the windstop and the roll bar. On the windstop the clips have a plastic spring that likes to break. The clips on the roll bar can lose a chunk of plastic.

Tool Pants is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 02:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page