Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster Racing Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-09-2015, 06:14 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Apr 2014
Location: Chicago
Posts: 95
O2 CEL after first DE day - on the way home

I ran my first DE track day yesterday - what a blast to really see what these cars can do! Car ran well during the event (other than cooking the old brake fluid - lesson learned, change the brake fluid before the next DE!)

While driving the 2 hours home, after about 90 minutes of highway driving, I hit stop and go traffic and got a CEL light.

I checked the fault codes this morning and they were all O2 sensor issues. I reset them and the codes have not come back (yet).

Any ideas of what would cause the CEL in the first place?

Thx-

brewerbry is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2015, 02:09 PM   #2
Ben-Auto-Design
 
Ben006's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: French Riviera
Posts: 812
02 sensors can go bad.
or, your cats.
what were the codes ?

Ben006 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 06:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page