Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-19-2015, 04:05 PM   #1
Registered User
 
Join Date: May 2015
Location: australia
Posts: 7
Exclamation LED tail lights

Has anyone installed the DEPO LED tail lights on their Boxster? I installed them and connected the outer ones (fog)so that they would come on with the brake lights. For some reason they only come on the second time the pedal is depressed. I have had two auto electricians look at it and they cant work it out. Doesnt seem like resistors work and the strange thing is that the lights work correctly on thebenck but as soon as they are in the car they only work by pressing the pedal twice.

gforce is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2015, 06:33 PM   #2
Registered User
 
BruceH's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Bedford, TX
Posts: 2,505
Garage
Mine do the same. I tried the resistors also but to no avail. Take a look at this thread, same problem.

http://986forum.com/forums/diy-project-guides/56038-need-help-w-depo-led-tail-lights.html
__________________
______________________________________________
2001 Boxster S Lapis Blue
TS Cat Bypass Pipes and exhaust
iPad Mini Dash Install
DEPO Tail Lights
BruceH is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2015, 09:22 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Nov 2014
Location: Oklahoma
Posts: 246
I saw this issue so I just turned the fog location LED to my turn signals. I know that mod works
antny is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 03:37 AM   #4
Registered User
 
Join Date: May 2015
Location: australia
Posts: 7
Thanks - unfortunately in Australia the turn indicators have to be orange not red. What seems strange is that the lights work out of the car but when in place they don't function consistently. Are there any electronic savy people that might know why?
gforce is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2015, 06:57 AM   #5
Registered User
 
Jager's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: California
Posts: 1,817
Garage
Did you connect the fog LED's in series or parallel to the brake LED's? Try changing that.
__________________
Jäger

300K Mile Club

Last edited by Jager; 05-24-2015 at 06:59 AM.
Jager is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2015, 04:23 AM   #6
Registered User
 
Join Date: May 2015
Location: australia
Posts: 7
I would not think that makes a difference. Do you have these lights? I would think they are parallel but will check with auto electrician.
gforce is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2015, 05:37 AM   #7
Registered User
 
Giller's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Listowel, Ontario, Canada
Posts: 1,120
Quote:
Originally Posted by gforce View Post
I would not think that makes a difference. Do you have these lights? I would think they are parallel but will check with auto electrician.
Really? A guy gives with over 1600 posts here gives you a good suggestion to fix a problem you can't fix -and you give him attitude? Nice.
__________________
2011 Boxster 987.2 Arctic silver / Black leather, PDK with Sports Chrono Package Plus
Giller is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2015, 04:11 PM   #8
Registered User
 
Join Date: May 2015
Location: australia
Posts: 7
Attitude? Arent we being a little sensitive? If this is a theoretical suggestion then I need to find out. I would suggest you just mind your own business.

gforce is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 01:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page