Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2007, 09:36 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Location: San Jose California
Posts: 219
volume on radio doesnt work

Hey guys so I got another traffic pro, cuz it has a orange display instead of a green one which i used to have. I pluged it in the same way my other one was and everything worked but no sound. The nav didnt have sound, the radio no sound, and cd no sound. is there any wiring issues i should be aware of? There 3 things that plug in the back ( a blue, yellow and a long black one). theres also two things that plug in the bottom left and right corners (antenas I believe).

appreciate the help.

__________________
2001 Boxster S
Gemballa front bumper/Aerokit I Sideskirts/H&R suspension/997 short shift/Schnell front&rear strut brace/Aluminum pedals and floor board//Traffic pro/Console Delete//LED exterior lighting//Exclusive Options Full Leather/19inch Ruf Wheels/European rear bumper with 550 mesh/Zientec spoiler/IPD Plenum//Cold Air Intake/Hardtop/Speedster Humps
Stunin_Stud is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 04:47 AM   #2
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: San Jose
Posts: 1,889
The traffic pro I know of is the one some Boxster owners were installing a few years ago, because it had been discontinued and they were going for $400 new. In order to get sound (if you had the amp in the trunk) we had to swap 2 wires. If we did not swap the 2 wires then the amp had no power and you had no sound.

The Becker traffic pro I know of had 2 or 3 display colors. Amber used by Porsche. Red used by BMW. I do not remember if green was a third color. I do remember that there was a green version but it was for Ford, and it might have been traffic pro II.

Is your current traffic pro identical to the original version except for the display color? Is your current traffic pro new or used?
Tool Pants is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 01:34 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Location: San Jose California
Posts: 219
I got this amber one used. its in great condition and I think your right about the wiring for the amp. I dont have an aftermarket amp. Do you know which wires I have to switch?


thank you
Stunin_Stud is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 06:05 PM   #4
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: San Jose
Posts: 1,889
If you have the factory amp in the front trunk behind the spare tire.

http://www.renntech.org/forums/index.php?showtopic=601&st=0&p=2485&#entry2485

Tool Pants is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 03:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page