986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners

986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners (http://986forum.com/forums/)
-   Performance and Technical chat (http://986forum.com/forums/performance-technical-chat/)
-   -   Installed New Gauge Cluster - Check Engine Light On (http://986forum.com/forums/performance-technical-chat/73542-installed-new-gauge-cluster-check-engine-light.html)

Seadweller 10-18-2018 12:00 PM

Installed New Gauge Cluster - Check Engine Light On
 
Greetings,

Just hooked up a new (used) cluster in my Boxster, and while everything seems to be working fine, the check engine light is on. The light was not on before my old cluster stopped working.

Does something require a reset?

Thanks!

redciv1 10-19-2018 08:50 AM

Hello Sea. I did not have a check engine light that appeared with my new cluster. Have you had a chance to pull the code? Could be irony that some trips light when new cluster put in.

Seadweller 10-19-2018 09:11 AM

Not yet, I actually brought the replacement cluster to my speedo guy so he can use as much of my original cluster as possible. Once I get that back in the car, I need to bring it to my indy for an oil/filter change and motor mount replacement, so I'll have them check the code at that time. I'm also going to try disconnecting the battery.

particlewave 10-19-2018 10:26 AM

Maybe the CEL bulb in your old cluster was just burnt out.

Seadweller 10-19-2018 10:29 AM

Quote:

Originally Posted by particlewave (Post 581268)
Maybe the CEL bulb in your old cluster was just burnt out.

That's certainly a possibility, and something I'll definitely check.


All times are GMT -8. The time now is 10:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website