Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Performance and Technical chat

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-09-2016, 12:35 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Location: Tannersville PA
Posts: 471
Clock Won't Adjust

I took out the cluster today and after it was put back in the clock can't be adjusted. I can push in the button and hold but it never starts to flash. It just displays 12:00 and but works going forward. The button pushes in just fine but no flashing. Anyone have any thoughs?

As a last resort can the clock display be disabled? It is an 03 with OBC so it is just the clock in the right side guage.

Thanks
achillies is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2016, 02:06 PM   #2
Registered User
 
kjc2050's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Wake Forest, NC
Posts: 847
Garage
If it always resets to 12:00 when the power is cut, why not disconnect the battery at noon one day?
__________________
2000 Boxster S, 6 speed, Sport Package, Litronics, LED tail lights, LNE IMS-B, OBC, Skybreaker wind deflector, Arctic Silver/Graphite Grey
kjc2050 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2016, 03:01 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Location: Tannersville PA
Posts: 471
Yea..I guess that is the best way. Thanks
achillies is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2016, 07:17 PM   #4
Registered User
 
Join Date: May 2015
Location: Greater Seattle, WA
Posts: 534
Bump - I have the same problem with the clock not adjusting in my 2001 boxster base. Started happening since recently replacing the battery. Problem is after pressing and holding in the clock knob, the clock won't start flashing.

Clock knob seems to press in (and sort of creaks/squeaks while doing so).

Turning the clock knob to the left gives the expected behavior of toggling the distance values between miles and kilometers.

I understand the one-time workaround of disconnecting and reconnecting the battery at exactly "high noon", but would ideally prefer to address the root cause of the problem here.
__________________
2001 Boxster
jakeru is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2016, 09:28 AM   #5
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Location: Tannersville PA
Posts: 471
I even took the cluster apart again to be sure the rod was in the correct place but still not working. I have just done the battery reset.
achillies is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 11:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page