Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Members List

Rreecer13 Rreecer13 is offline

Registered User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. Rreecer13
    05-21-2017 09:19 AM - permalink
    Rreecer13
    Still having idle speed issues. Finally got around to checking for vacuum leaks and found one. The lower hose to AOS was not connected securely. Got it connected and the idle seemed to stabilize but was still idling faster than I think it should, 900 rpm. cel light still there. Took short road trip, 250 miles, car ran great, 26 mpg. CEL wouldn't go away by itself, I don't have access to a code reader that will let me turn the CEL off, so when I got home I disconnected the battery for 10 seconds, started the engine and now it is idling very fast, 1200 rpm when warm and about 1600 rpm when cold. And the fuel mileage has dropped. I'm at a loss. I had a Vette that did almost the same thing and found out the throttle position sensor was bad. Does the Boxster have a TPS, cause I can't find it?? And does anybody have an idea of what is causing this. Like I have said before, here in the Texas panhandle I can't find any place that has a code reader that will recognize the Boxster.

About Me

  • About Rreecer13
    Male or Female?
    M
    Age
    60+
    Location
    Amarillo TX
    My car is :
    Boxster

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 06-21-2017 11:21 AM
  • Join Date: 08-26-2016
  • Referrals: 0


All times are GMT -8. The time now is 06:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page