Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2007, 03:19 PM   #1
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: Kingwood, TX
Posts: 453
Send a message via AIM to Travis
Remote Open Rear Lid.

All -

I had the Aerokit I installed where the rear deck lid was replaced and spoiler lip removed along with spoiler motor being unpluged and fuse removed.

Since I had this done I have noticed that the rear trunk remote on my key FOB will no longer "Pop the trunk Open"

I have verified that the conection is still plugged, but did not know if maybe the fuse for the spoiler also handles the trunk lid too??

I am able to use my FOB to arm/disarm and do get a reply on the alarm indicator light when I press the rear trunk remote and if car is locked it will also unlock, so at least the FOB is working correctly.

Thanks

-T

Travis is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2007, 03:37 PM   #2
boggtown
Guest
 
Posts: n/a
Id pop the fuse back in and see.
  Reply With Quote
Old 02-04-2007, 05:44 AM   #3
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: MARLTON, NJ
Posts: 539
Could it be that the spoiler is too heavy for the actuator to now "pop" I would check to see if the actuator still functions with the lid up. Otherwise, that might be the price you pay for the spoiler add on.
__________________
Joe DiMonte
2001 Boxster S
Triple Black
AUDIOGUY is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 05:54 PM   #4
ehD
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Location: rowland hts
Posts: 79
hey travis, just wondering if you figured the solution to this problem my trunk lid remote button isn't working either =x
ehD is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 06:36 PM   #5
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Location: Collegeville, PA
Posts: 61
Send a message via AIM to dmenn
I have the Aerokit I as well and my trunk pop did not work on the remote either. I got the indication on the dash when I was pressing the button, but nothing happened. I tried to do a bunch of troubleshooting, but no luck. So I brought it to the dealer and they re-flashed the computer and everything works now.

See this thread for some troubleshooting information:
http://www.renntech.org/forums/index.php?showtopic=12639

- Dave

__________________
2000 Boxster S, Arctic Silver, Natural Grey Leather
Factory: Aerokit I, 18" Sport Classics, Xenons, Heated Seats, Premium Sound, and more..
Upgrades: Bumper Plugs, Door Plug, Clear Sides, Clear Tails, Clear Bulbs, Painted Bumperettes, 997 Shifter, EVO Intake
dmenn is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 01:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page