Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-20-2015, 12:07 PM   #1
Registered User
 
Perfectlap's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: New Jersey
Posts: 8,696
Replaced all 02 sensors, still getting CEL. Aftermarket exhaust?

I recently replaced all of my 02 sensors after getting a persistent CEL before and after installing an aftermarket exhaust/headers. The CEL semed to light up when going over a bump in the road which made me wonder if there was a wiring issue. Since replacing the 02's no more CEL for months...
But once again I get CEL (0133 "02 sensor CKT slow response Bank 1 sensor 1" and 1275 "Manufacturer control. Fuel air metering"). A day later, after very heavy rains, the exhaust starts making that frapping sound like a leaky or cracked cat. Otherwise it idles fine. Does this sound like the CEL's and possibly damaged cat are related? I have an appointment for service next week.
__________________
GT3 Recaro Seats - Boxster Red
GT3 Aero / Carrera 18" 5 spoke / Potenza RE-11
Fabspeed Headers & Noise Maker
BORN: March 2000 - FINLAND
IMS#1 REPLACED: April 2010 - NEW JERSEY -- LNE DUAL ROW
Perfectlap is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 03:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page