Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2014, 07:22 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Apr 2014
Location: Alpharetta GA
Posts: 17
Did I kill my 97?

Owner of a 97 Boxster-had it for 2 years, less than 80k, only put about 4000 on it in two years. CEL came on, P1088 code. Set about cleaning the MAF sensor, pretty much by the book- not too hard. No obvious sings for dirt or malfunction.

Stuck it back together and let it sit over night-

Cranked it this morning and it was hard start, stalled several times then caught but seemed a bit rough art idle. Took it for a test drive and 1/4 mile in, stalled. RE-start, another 1/4 mile or so, same thing. Re-start, ran ok until I took the corner to my driveway-stalled again. Let it sit 3-4 hours.

Tried again, started hard, stalled, repeat-finally running, basically same as earlier-drive a bit, stalls-drive a bit stalls-kind of dangerous. CEL came on P0102 this time-but oddly with the CEL lit, seemed a bit more responsive.

Reset the light-basically did the same as before-start, stall, repeat.

Probably take it apart tomorrow make sure I didn't miss something on reassembly but I doubt it. Suggestions?

Thanks.

JB
theboogins is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 04:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page