Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-23-2009, 09:17 PM   #1
Registered User
 
violametallic-S-'s Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Ontario, Canada
Posts: 307
CEL on MAF or o2 Sensor?? Please help me:)

I have a CEL, hooked it up to a scanner and it said "o2 sensor circut, slow response, bank 2 sensor 1"

First question, which one is that?

And second is, i read that it can be the MAF triggering the CEL, how can you test it to know for sure what the problem is?

I cleared the CEL, it came on 2 days later, same diagnosis. and I cleared it again and it hasent come on in about a week, but it sure rides like garbage! power loss for sure and just not smooth at all.

I bought all 4 OEM Bosch sensors and will be replacing them soon, but now im worried if it could be the MAF. I dont want to throw out 400 dollars for the CEL to come one again.

Can someone please give me some advice?

Thanks in advance.

violametallic-S- is online now   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 02:52 AM   #2
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: NEPA
Posts: 343
One way to check if it an MAF problem is to get some MAF cleaner and use it. Another is to simply unplug the MAF and see how it runs. Ed

cvhs18472 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 05:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page