Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Porsche Boxster & Cayman Forums > Boxster General Discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-17-2007, 02:37 PM   #1
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: chicago
Posts: 3,510
Send a message via AIM to djomlas
head light mistery

last nite my passinger side headlight stopped working, only that little bulb inside is light up.
i figured its just the bulb, so bought a new one this morning and installed it,...same thing, no light.
high beams work good on both sides, but low beam nothing.
i checked the fuse under the dash, and swapped left with right, and still no luck.
i fiddled with the wires a little, just alittle left and right movement hoping it was bad connection around there, but still nothing.

anyone have any suggestions?
__________________
http://i34.tinypic.com/157yslk.jpg
"I couldn't find the sports car of my dreams, so I built it myself." ~F. Porsche
Gemballa springs::litronics::Eurotech 18s(275/225)::B&M::MOMO wheel::
exhaust cutouts::EVOcoldair intake::OEM smoked tails & sidemarkers::

colormatched bumperettes::Top Speed Pro-1 exhaust::
my cardomain/pictures page
djomlas is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2007, 02:55 PM   #2
boggtown
Guest
 
Posts: n/a
Are you putting the bulb in the right spot? Theres no real diagram to the bulbs.
  Reply With Quote
Old 03-17-2007, 03:16 PM   #3
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: chicago
Posts: 3,510
Send a message via AIM to djomlas
hehe, yes i am. this is very frustrating
__________________
http://i34.tinypic.com/157yslk.jpg
"I couldn't find the sports car of my dreams, so I built it myself." ~F. Porsche
Gemballa springs::litronics::Eurotech 18s(275/225)::B&M::MOMO wheel::
exhaust cutouts::EVOcoldair intake::OEM smoked tails & sidemarkers::

colormatched bumperettes::Top Speed Pro-1 exhaust::
my cardomain/pictures page
djomlas is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2007, 04:37 PM   #4
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: chicago
Posts: 3,510
Send a message via AIM to djomlas
turns out that the yellow clip that holds the connector on the car was loose, so when the headlight ws locked it gets pushed ot and looses contact.

fixed
__________________
http://i34.tinypic.com/157yslk.jpg
"I couldn't find the sports car of my dreams, so I built it myself." ~F. Porsche
Gemballa springs::litronics::Eurotech 18s(275/225)::B&M::MOMO wheel::
exhaust cutouts::EVOcoldair intake::OEM smoked tails & sidemarkers::

colormatched bumperettes::Top Speed Pro-1 exhaust::
my cardomain/pictures page
djomlas is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2007, 06:57 PM   #5
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Location: Toronto
Posts: 32
I'm having this same problem right now.

Passenger side low beam.

I swapped fuses, bulbs, jiggled every wire I could see, the pins on the headlight are tight, the connector on the car is tight.



Anyone have any ideas?

All other lights work on the passenger side, including side marker.

97 Boxster
eric95 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -8. The time now is 04:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page