986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners

986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners (http://986forum.com/forums/index.php)
-   Boxster General Discussions (http://986forum.com/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   986 blinkers not working -> hazards do work (http://986forum.com/forums/showthread.php?t=74976)

porsche96fan 04-08-2019 04:06 AM

986 blinkers not working -> hazards do work
 
Goodday to you all.
My Porsche Boxster (1997) blinkers stopped working recently.
I checked all the fuses and checked the relay.

My hazards work fine, but my blinkers just don't.

My Porsche is imported from Japan.

I'm lost, since the relay works and the hazards work.

My blinker stalk is not stuck or such, it functions fine, just no blinkers light up.

Could you please tell me which fuse it exactly is? ( I thought the same one that works together with the automatic roof ), and what else I could try to fix it.

thanks in advance.

kind regards,

Dave

Starter986 04-08-2019 04:20 AM

Check fuse 4A856Ft. It's next tio the IMS bearing. You can't miss it. Report back your findings. Good luck.

porsche96fan 04-08-2019 04:38 AM

Quote:

Originally Posted by Starter986 (Post 592552)
Check fuse 4A856Ft. It's next tio the IMS bearing. You can't miss it. Report back your findings. Good luck.

Hi can you tell me the location, do I have to jack up the car?

Thanks in advance

porsche96fan 04-08-2019 05:43 AM

Quote:

Originally Posted by Starter986 (Post 592552)
Check fuse 4A856Ft. It's next tio the IMS bearing. You can't miss it. Report back your findings. Good luck.

Can't seem to find it in any way.
Neither is there a google result for this fuse.
Please help me out :)

Tailwind 04-08-2019 06:01 AM

Quote:

Originally Posted by porsche96fan (Post 592565)
Can't seem to find it in any way.
Neither is there a google result for this fuse.
Please help me out :)

Look at B6 and D7 in the fuse panel left footwell.

Stroked & Blown 04-08-2019 06:15 AM

Have you re-installed the headlights recently?
I broke the harness clip once b/c I didn’t insert the headlight assembly straight in and started seeing odd behavior like this. The harness wasn’t fully seating into the headlight. $7 replacement clip fixed it.

JayG 04-08-2019 06:33 AM

Quote:

Originally Posted by Starter986 (Post 592552)
Check fuse 4A856Ft. It's next tio the IMS bearing. You can't miss it. Report back your findings. Good luck.

Nice answer to a new forum member :( :barf:

rexcramer 04-08-2019 07:22 AM

and American attempts at humor are not always understood in other countries.


Quote:

Originally Posted by JayG (Post 592573)
Nice answer to a new forum member :( :barf:



All times are GMT -8. The time now is 02:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website