Go Back   986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Fred111
Forum: Boxster General Discussions 10-14-2019, 03:36 PM
Replies: 20
Views: 773
Posted By Fred111
I have had these codes for a while. I cleaned the...

I have had these codes for a while. I cleaned the MAF and helped briefly. I finally bought a used one on ebay a few days ago and so far the codes are gone.
Forum: Performance and Technical chat 11-02-2018, 11:12 AM
Replies: 1
Views: 326
Posted By Fred111
Help! after cam timing

My 02 Boxster had the scavenge pump on bank 1 sieze and cause the camshafts to jump time. I replaced the pump and gear and re-timed the cams. All looked good putting it back together. It started up...
Forum: Performance and Technical chat 08-12-2018, 12:54 PM
Replies: 6
Views: 742
Posted By Fred111
I finally had time to dig into this. I took off...

I finally had time to dig into this. I took off the aos to get a look at the wiring. Everything looked ok and the voltages checked out ok. I went ahead and replaced the cam position sensor just to be...
Forum: Performance and Technical chat 01-28-2018, 02:56 PM
Replies: 4
Views: 859
Posted By Fred111
I didnít attach it to anything other than the...

I didnít attach it to anything other than the connections at each end. It snakes around so many things on top of the intake I canít imagine it would do any harm!
Forum: Performance and Technical chat 01-27-2018, 04:32 PM
Replies: 6
Views: 742
Posted By Fred111
I put a new AOS on it about 3-400 miles ago. Is...

I put a new AOS on it about 3-400 miles ago. Is it possible I pulled something loose? Isnít the cam sensor pretty much under the AOS?
Forum: Performance and Technical chat 01-27-2018, 04:17 PM
Replies: 4
Views: 859
Posted By Fred111
I replaced mine to take care of a problem with...

I replaced mine to take care of a problem with starting after refueling. I ran the new line beside the old one. Not too big of a deal. There was one bolt on the intake I couldnít get to to take the...
Forum: Performance and Technical chat 01-27-2018, 10:32 AM
Replies: 6
Views: 742
Posted By Fred111
Camshaft problems?

I had my 2002 Boxster 2.7 base die while idling at a red light. After several tries, it started and ran rough. I limped it home. Read codes of 300,301,302,303,343. Cleared them and restarted and...
Forum: Boxster General Discussions 09-05-2017, 05:32 PM
Replies: 2
Views: 479
Posted By Fred111
Runs rough. What happened?

I have a fairly new-to-me 2002 Boxster base with the 2.7 and 223,000 miles. While sitting at a red light yesterday, the car died and siunded very odd when trying to crank it. I was afraid maybe I was...
Forum: Boxster General Discussions 06-29-2017, 03:40 PM
Replies: 0
Views: 319
Posted By Fred111
Audio issue

I have a new-to-me 2002 Boxster with the 490 stereo. The dash speakers work early in the morning but won't play later in the day. All I get is door speaker. I assume it's the heat of the day causing...
Forum: Performance and Technical chat 04-22-2017, 05:21 PM
Replies: 5
Views: 634
Posted By Fred111
The bottom isn't bad to get to. Just follow the...

The bottom isn't bad to get to. Just follow the line down. The connection is at the base of the firewall. I just replaced mine and it took care of my problem of not wanting to start after filling gas...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page