986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners

986 Forum - for Porsche Boxster & Cayman Owners (http://986forum.com/forums/)
-   Performance and Technical chat (http://986forum.com/forums/performance-technical-chat/)
-   -   Problem with top (http://986forum.com/forums/performance-technical-chat/3248-problem-top.html)

guenzak 07-22-2005 07:27 AM

Problem with top
 
I have been having a problem with my electric top on my 97 boxster. When I first got it it seemed that 1 out of every 10 or 15 times i tried to put it down i would hit the button and noting would happen. Play around with the brake, emergency brake, and jiggle the button an bit and it would suddenly work. Over the past 9 months this started happening more and more frequently and it has been taking a lot more than jiggleing brakes and switches and sometimes i just can't get it to work. Then it will work fine once and then not again for 3 or 4 trips. Any ideas on a possible caue for this??? :confused:

Thanks Mark

Brucelee 07-22-2005 07:42 AM

My guess is the switch in the E brake is going bad.

deliriousga 07-22-2005 10:02 AM

In addition to Brucelee's suggestion, contacts in the parking brake switch may be dirty/corroded or loose. Could have a broken wire from the switch. Relay for top may be going bad.

Do you have a multi-meter to test the electrical connections down the line?


All times are GMT -8. The time now is 05:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Pelican Parts Website